Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Военнослужещи и хеликоптери се включват за пореден ден в гасенето на пожара край Воден Снимка: МВР
Военнослужещи и хеликоптери се включват за пореден ден в гасенето на пожара край Воден Снимка: МВР

Дълбоко неуважами политици,

БЪЛГАРИЯ ГОРИ!!!!

А вие ни занимавате със себе си! Спрете се, качете се на депутатските коли и изчезвайте, кой откъдето е дошъл!

Не ставате, просто не ставате!

И за децата е ясно, че отиваме на избори. Но този път сложете на политическата сергия качествен материал - образовани, с видима професионална биография, с добри реторически умения, владеещи правилен български език, почтени /по общоприетите правила, а не с "нов морал"/, с висок рационален, социален и ЕМОЦИОНАЛЕН ИНТЕЛЕКТ /такива, за които думата емпатия не е просто готина и купешки звучаща, а пълна със смисъл/.

Преди да поведете битката за листите, накарайте всичките мераклии да отидат в едно село в Северозапада, в едно българско гробище и една българска психиатрия. Какво ги обединява ли? Ами и на трите места са бивши хора - в прекия или в социалния смисъл на словосъчетанието. Но няма да ходят с депутатските коли, а с публичния транспорт. Пък като отидат нека се срещнат с тях, да си поговорят и да им обещаят дигитализация, електронно правителство, помощ за Украйна, еврозона.

Госпожи и господа политиКАНИ, не ставате, не го ли разбрахте. Не искаме още от същото, а вие повече от вкисналата си стока, пропита с лъжи и лицемерие, не можете да ни дадете. Защото нямате, защото сте кухи и бездуховни. Така че си заминавайте. Можете да отидете да гасите пожари, защото вие сте отговорни за несправянето ни с този проблем.

И не се сърдете на хората, че не ходят на избори. Няма да ходят, докато не предложите качествени хора, докато не ни покажете, че можете да общувате, докато вие - отговорните за РАЗПАДА на държавата ни, не изчезнете от политическата сцена. Смрадта след вас ще я има твърде дълго време, но ще я понесем и ще се преборим с нея. Само се махнете. Не ви умолявам, констатирам фактите.

България, както и всяка друга държава, за да има качествено и обърнато към хората управление, има нужда от политици, които живеят ЗА политиката, а не от политици, които живеят ОТ политиката. Това разделение не съм го измислила аз, а Макс Вебер /лекция "Политиката като призвание", Мюнхенски университет, 1918 г./

МАРШ!!!!!

От фейсбук