Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: фейсбук
СНИМКА: фейсбук

Северин Надеждов Красимиров, роден 1997 г., е арестуван в Германия за убийството на Виктория Маринова в Русе. Той имал регистрация за кражба на метали през 2007 г. Това обяви вътрешният министър Младен Маринов на брифинг в Митистерския съвет заеднос премиера Бойко Борисов и главния прокурор Сотир Цацаров.

Северин е запазил в дома си свои дрехи, по които има ДНК на жертвата, обясниха Маринов и Цацаров. Убиецът обаче избягал от България през Дунав мост още на 7 октомври. Заловен е вчера в Германия като акцията продължила 6 часа, а убиецът е преминал през три федерални провинции, разказа главният прокурор.

Срещу Северин вече са повдигнати обвинения за изнасилване с извращения и особено жестоко убийство, обясни Цацаров. Той допусна, че причината за нападението е сексуално насилие, а Северин е убил Виктория с множество удари с юмрук в главата. Все още обаче се работи и по версиите личен мотив или работата на жертвата, казаха и Цацаров, и министърът. Маринов припомни, че Виктория е била директор и журналист в русенски телевизионен канал.

Срещу Северин има категорични доказателства на база ДНК, обясниха вътрешният министър и главният прокурор.